Livelähetykset

Mitä on striimaus?

Suomeksi striimaus tarkoittaa suoratoistoa ja nykyään siitä puhutaan usein livestriimauksena. Me toteutamme laadulla ja varmuudella webcastit, webinaarit, seminaarit, konsertit, koulutukset, tai muut tapahtumat ja haluamme auttaa teitä toteuttamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan livelähetyksen.

Olisimmeko teille sopiva kumppani tapahtumanne livetoteutukseen?

Uskomme että laadukas livelähetys lähtee hyvin suunnitellusta ohjelmakokonaisuudesta ja teknisen onnistumisen tulee olla itsestäänselvyys. Toteutuksen osalta lähdemme liikkeelle yksinkertaisimmasta tarpeeseen istuvasta lähetysratkaisusta ja osaamme kertoa, minkälaiseen kokonaisuuteen teidän kannattaisi lähteä, meillä on usean vuoden kokemus erilaisten livelähetysten toteuttamisesta. 

Karkeasti, mikäli webbikameroilla ja läppärin mikeillä viritetty Teams/Zoom-kokous tuntuu liian heppoiselta ja televisiostudiossa tehty lähetys liian raskaalta eikä välttämättä riittävän kustannustehokkaalta tarpeisiinne, me voisimme olla teille sopiva kaveri toteutukseen.

Kuvaamme useimmat striimit asiakkaidemme omissa tiloissa tai tapahtuma-alueella.

 
 

Mitä striimaus kustantaa?

Yksinkertaisimmillaan lyhyen tapahtuman striimauksen osalta liikumme teknisen toteutuksen osalta yleensä noin 1200 euron tienoilla (alv0). Tähän kuuluu aina tarvittavat kamerat ja mikrofonit, muu tarvittava tekniikka sekä tottakai asiantunteva tiimi ammattimaiseen ja varmaan toteutukseen.

Meillä on käytösämme ammattitason kalustot, voidaan lähettää useankin kameran lähetyksiä (jopa 10 kameraa). Meillä on integraatiot Youtubeen, Facebookiin, Twitchiin, Custom RTMP palvelimille. Pystymme toteuttamaan lähetyksiä, joissa on etänä henkilöitä. Myös “multi-location” striimit on mahdollisia Fleron ja LocalghostFI:n yhdessä rakentamaan Suomen ja pohjoismaiden kattavan RTMP palvelimien avulla.

Tuotantoja joita olemme tehneet:

Lentopallon Alue-SM: Juniorit 2021 – Comsport     

Webinaari lähetykset – Edita Publishing Oy

Vaalilähetykset – Feministinen Puolue

Gymnaestrada Tampere 2022 – SolidSport

Kamera kuvaamassa Nokia Areenalla