Yriyksen tarina

Helmikuu 2019Mixerboy24 Tmi
Aten yhtiö perustettu

Atte perusti Toiminimen "Mixerboy24 Tmi" nimellä. Joka mukailee hänen taiteilija/esiintymis nimeä. Atte teki toiminimellään Media tuotantoja mutta päätoimisesti ICT-alan tehtäviä.

Elokuu 2019Ensimmäinen yhteinen työkeikka
Assembly Summer '19 -tapahtuma

Arthur houkutteli Aten Assemblyjen Video Crewiin tekemään tapahtumista videoita ja inserttejä yhteistyökumppaneille. Tämä oli ensimmäinen yhteinen työprojekti jossa molemmat teki omia osaamisen alueita. 

Syyskuu 2019Arthur Kallinen Tmi
Arthurin yhtiö perustettu

Arthur perusti Toiminimen omalla nimellään. Arthur teki Kameraoperaattorin, leikkaajan ja lyhäreitä toiminimellään. Arthur osti Aten toiminimeltä mm kaapeleita ja Webhotellin LocalghostFI:ltä. 

Marraskuu 2020Flero Median synty
Flero Media Oy:n perustaminen

Flero sai ideansa Aten ja Arthurin projekteista. Toinen heitti ilmoille "Miksei me tehdä saman yhtiön alla näitä projekteja?". Siitä se ideointi lähti. Atella oli alla yksi Osakeyhtiön perustaminen ja hallinta kokemus. Joten nimen keksiminen alkoi. Lopulta Arthur totesi Discord puhelussa yön pikku tunteina "Miten ois Flero Media?". Päätös syntyi. Osakeyhtiö paperit sisään PRH:lle ja toivotaan että nimi menee läpi.

(Fun Fact: Flero nimi tulee sanasta Flerovium, joka on kuutta radioaktiivista isotooppia sisältävä alkuaine. Sen lisäksi Flero on idyllinen kylä Italian Lombardiassa.)

Tammikuu 2021Yhtiön alku
Yhtiön liiketoiminta alkaa
Valokuvaus

Flero aloitti liiketoiminnan virallisesti 3. Tammikuuta 2021, vaikka yhtiö on perustettu Marraskuussa 2020. Ensimmäinen yhtiön asiakas oli FLIK Helsinki Oy. 

Vaikka korona epidemia riehui maailmalla ja perui tapahtumia ja vei töitä. Flero selviytyi kaikesta. Taloudellisesti se oli ankaraa ja raakaa mutta siitä selvittiin. 

Tammikuu 2021LocalghostFI
Flero ostaa LocalghostFI:n itselleen
LGFI logon "G" kirjain

Flero osti Mixerboy24 Tmi:n aputoiminimen "LocalghostFI" liiketoiminnan osaksi omaa liiketoimintaa Tammikuussa. 

LocalghostFI on monipuolinen ICT-alan yhtiö jolla on kuluttaja puolen verkkokauppa mm 3D tulostuksella, Oheislaite myyntinä. 

Tutustu Localghostiin -> https://localghost.fi

Joulukuu 2021Ensimmäinen studio
Flero avaa Etu-Töölöön studion
Etu-Töölön Studion passikuva nurkka

Vaikka yhtiö oli Koronan kourissa ja tilanne näytti heikolta. Arhurin naapurissa oli pitkään ollut 21m² toimitila tyhjänä. Asiaa ruvettiin budjetoimaan vakavasti ja otettiin riskisijoitus studioon. Ennen joulua vuokrasopimus allekirjoitettiin ja studion avaimet saatiin. 

Studiossa onnistuu passikuvaus, Webinaari-/podcast tuotannot sekä mainosvideot.  Studio sijaitsee Väinämöisenkatu 21 A 3, 00100 Helsinki

Huhtikuu 2022Brändi uusiksi
Logot uusiksi

Huhtikuussa 2022 Flero modernisoi logon

Toukokuu 2022Toinen studio
Flero avaa Tampereelle studion
FM_Editing_Portfolio_Kuva

Atte muutti Helmikuussa Muuramesta Tampereelle.  Myös Flero sai pari työntekijää. Huhtikuussa Aten kotitoimistoon tuli syitä jonka takia se oli työturvallisuudelle riski. Kriteereinä oli lähellä, helppo päästä julkisilla ja edullinen. Sellainen löytyi, Rinta-Joupin Tampere Lielahden toimipisteen yläkerrasta. 

Huhtikuussa vuokrasopimus allekirjoitettiin ja studion avaimet saatiin.  Liiketoiminta täällä alkoi 2.5.2022

Studiossa onnistuu Henkilökuvaus sekä mainosvideot.  Studio sijaitsee Sellukatu 5 C 7, 33400 Tampere (Rinta-Joupin takana)

Nyky hetki
Tänään

Flero Media Oy toimii kahdella paikkakunnalla, Tampereella ja Helsingissä tehden erilaisia tuotantoja ja on apuna isommissa tuotannoissa. 

Fleron menoa voit seurata Instagramissa ja TikTokissa @ Fleromedia